Traficul a fost dirijat pe DN1B, la ieșire din municipiul Buzău, în apropiere de zona Hanul lui Țintă, în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini, eveniment rutier soldat cu două persoane rănite.

„Din primele date de la fața locului un autoturism condus pe direcția Buzău către Ploiești, de către o șoferiță de 24 de ani, din Vernești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție, înaintea sa, de către o șoferiță de 21 de ani, din Racovițeni.

Ulterior, un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bacău, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânăra de 21 de ani.IMG 20211113 WA0012Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței de 24 de ani și al unui pasager al acesteia, un tânăr de 24 de ani, din Movila Banului, ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here