Peste 123 de miliarde de lei este suma solicitată de toate comunitățile buzoiene pe noul program de investiții în infrastructură „Anghel Saligny”. Președintele PNL Buzău, parlamentarul Gabriel Avrămescu, a venit cu câteva detalii despre acest subiect. 

Toate localitățile din județul #Buzău au depus cereri pentru finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny pentru 177 de proiecte!

Proiectele pentru care primarii din Buzău solicită bani de la Guvernul #PNL însumează peste 123 de miliarde de lei pentru investiții în diverse domenii precum modernizare și asfaltare drumuri, înființare sau extindere sistem de canalizare și stație de epurare.

Este nevoie uriașă de investiții în proiecte locale în județul Buzău.

Buzoienii au dreptul la un trai decent și la un confort care, în alte țări, este atât de firesc. Drumuri asfaltate, canalizare sau acces la gaze sunt utilități esențiale pentru condiții de viață normale în 2021.

Avem mult de recuperat, dar interesul manifestat de toți primarii din județul Buzău pentru programul Anghel Saligny demonstrează că PNL a ales corect atunci când a decis lansarea programului de investiții în ciuda piedicilor și a scandalurilor provocate de USR. , a scris deputatul liberal pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here