Astăzi, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene de la Boboc a ales să îl promoveze pe tânărul care ocupă cea mai înaltă funcție pe care o poate ocupa un elev al unei instituții militare de învățământ, respectiv cea de locțiitor al comandantului de batalion.

E vorba despre sergent Liviu-Florin Cumpănașu, a cărui poveste și-a dezvăluit-o pe pagina de facebook a unității de învățământ: 

Am intrat în sistemul militar de la vârsta de 18 ani, activând ca soldat gradat profesionist timp de 5 ani. Pe parcursul desfășurării activității mele în sistem am reușit să mă descopăr cu adevărat, să îmi depășesc limitele și, nu în ultimul rând, să dobândesc calitățile și abilitățile necesare în conturarea profilului de militar.

Datorită experienței dobândite, actualmente, am deosebita plăcere de a împărtăși acest cumul de cunoștiințe și colegilor mei din cadrul Școlii de Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Fortelor Aeriene „Traian Vuia”. Aici ne antrenăm împreună, lucrăm în echipă, ne pregătim temeinic cu pasiune și dăruire pentru a ne îndeplini cu succes calitățile necesare viitoarei cariere.

Teg Engstrom afirma că ,,Recompensele pe care le primesc cei care perseverează depăşesc cu mult durerea care trebuie să preceadă victoria.” Acesta este motto-ul după care mă ghidez în viață și mă determină să afirm că, deși drumul spre victorie a fost unul anevoios, a fi militar reprezintă pentru mine un mod de viață în care se împletesc spiritul riguros, temperamentul dinamic, capacitatea de sacrificiu și tăria de caracter. Pentru mine, profesia militara a devenit vocație și mărturisesc că sunt nerăbdator să finalizez cursurile în cariera de maistru militar de aviație și să ajung să profesez pe specialitatea Radioelectronică.
Felicitări, Liviu! Mult succes în cariera militară!, este mesajul transmis de oficialii școlii militare de la Boboc. 
Foto: Cristian Drăgulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here