Ofițerii din cadrul Poliției municipiului Buzău au demarat cercetări într-un dosar penal pentru infracțiunea de fals în declarații, după ce o femeie, din dorința de a-l scăpa pe soțul ei de reținerea permisului, le-a declarat că a condus mașina care a fost implicată într-un accident, deși bărbatul său fusese la volan. 

Bănuită de săvârşirea faptei este o buzoiancă în vârstă de 37 de ani care, în data de 19 noiembrie a.c., a declarat poliţiştilor că a fost şoferiţa unui autovehicul care fusese implicat în cursul zilei respective într-un accident rutier soldat cu pagube materiale în municipiul Buzău.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au constatat că, la momentul producerii evenimentului rutier, la volanul autovehiculului se afla de fapt soţul femeii, un bărbat de 37 de ani, din Mărăcineni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „fals în declarații” iar cercetările sunt continuate de poliţişti şi, totodată, bărbatului i-a fost reţinut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce. , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here