În această dimineață, un bărbat a murit, iar alți patru și o tânără au fost răniți, în urma unui teribil accident produs pe DN 2 E 85, la Costești.

La ora 8:30, „la ieșire din municipiul Buzău, traficul era redirecționat pe DN1B până la reluarea traficului în condiții normale pe DN2E85.”

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către București de un șofer buzoian în vârstă de 57 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Brăila.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian și rănirea a 4 pasageri din mașina acestuia, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 60 de ani.

De asemenea, a fost rănită și șoferița din Brăila.IMG 20211129 WA0001Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here