Poliţiştii rutieri, însoţiţi de poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Râmnicelu, au făcut o vizită unei familii din Râmnicelu, tată şi fiică, victime în trecutul recent, în urma a două accidente rutiere.  

Vizita nu a fost întâmplătoare, doi dintre membrii familiei – tată şi fiică au fost, în trecutul recent, victime ale unor accidente rutiere distincte, tatăl în calitate de biciclist, fiica în calitate de pieton.

Greul cel mai greu a venit din faptul că Ion şi Alexandra sunt chiar stâlpii familiei, cei care se ocupă de îngrijirea unei mame bolnave şi a unui frate mai mic.WhatsApp Image 2021 11 26 at 14.23.09Sub egida „Viaţa este în mâinile tale”, campanie derulată de Poliţia Română, poliţiştii le-au reamintit că cei mai grijulii cu siguranţa lor trebuie să fie ei înşişi, să fie prudenţi, precauţi, chiar şi atunci când se află în postura participantului la trafic care are prioritate de trecere.WhatsApp Image 2021 11 26 at 13.28.55

La final, poliţiştii au lăsat câteva cadouri cu specific poliţienesc, dar şi pliante cu recomandări pentru a-şi reaminti pe viitor sfaturile noastre preventive. , au precizat oficalii Biroului de Presă al IPJ Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here