Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipale Buzău a prins un hoț, la scurt timp după individual sustrase mai multe produse dintr-o farmacie. S-a întâmplat zilele trecute, în centrul orașului. Comisarul-șef Cosmin Rădulescu se afla în timpul serviciului, în zona platoului din Piața Dacia.

Echipajul pe care îl coordona a fost alertat de o angajată că un bărbat a furat din farmaciemai multe produse, indicându-l pe individ. Pentru că hoțul apucase să se îndepărteze mult, șeful Biroului Rutier a pornit cu mașina în urmărea lui, apoi, când a ajuns în dreptul lui, a coborât și a alergat după el, prinzându-l după câteva secunde.

Poliţiştii rutieri care desfăşurau activităţi de fluidizare a traficului în zona centrală a municipiului Buzău au fost alertaţi de către angajata unei unităţi farmaceutice cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras produse cosmetice şi ar fi fugit. Angajata a indicat persoana şi direcţia de deplasare. Poliţiştii au pornit de îndată în urmărirea acestuia, bărbatul fiind prins imediat şi imobilizat.      Din verificări, poliţiştii au stabilit că protagonistul este un buzoian, în vârstă de 54 de ani. În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite produsele sustrase. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de furt, cercetările fiind preluate de către poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale. , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here