În premieră, conferințele SuperTeach au ajuns la Buzău. Evenimentele sunt organizate pentru a pune față în față actori și decidenți din educație și administrație, care pot aduce idei inovatoare în învățământ.

„O bucurie și o onoare să particip astăzi la prima Conferință SuperTeach România organizată la Buzău. O comunitate în care se vorbește deschis despre ce și cum putem face pentru a construi împreună un oraș deschis educației bazat cât mai mult pe încredere și cât mai puțin pe control.

Mesajul Primăriei Buzău pentru comunitatea SuperTeach Buzău este că avem ușile larg deschise pentru propuneri și colaborări cu comunitatea educațională, mediul de business și mediul ONG. Abia așteptăm să vă povestim ce proiecte pregătim împreună, în acest sens, pentru 2022.

Conferințele SuperTeach, organizate în marile orașe din țară, aduc profesorii în contact cu antreprenori, oameni de business și alte cadre didactice care au aplicat cu succes metode inovatoare de predare și de la care își pot lua doza necesară de inspirație.” , a declarat viceprimarul Oana Matache, după ce a participat la conferința de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here