Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, vine cu un nou atac la adresa primarului Constantin Toma, în contextul incidentelor provocate de George Simion, liderul AUR, pe care edilul-șef buzoian l-a susținut și promovat de mai multe ori în spațiul public.

Supărare mare la Primăria Buzău! Cel care a fost promovat, susținut și lansat în politică de primarul Constantin Toma, George Simion, l-a dezamăgit pe mentor!

Don Toma nu e deloc încântat de acțiunile huliganice ale pupilei domniei sale, George Simion, nimeni altul decât președintele AUR, un personaj susținut și mult lăudat de primarul Constantin Toma. 

George Simion și gașca de la AUR au intrat cu forța în primăria Timișoara, zilele trecute, făcând din nou un circ care s-a lăsat cu dosare penale, iar asta l-a cam supărat pe primarul Buzăului care a condamnat comportamentul huliganic al lui Simion și a semnat alături de mai mulți primari din țară un document prin care semnalează „acțiunile destabilizatoare care aduc atingere ordinii statului și statului de drept„.FB IMG 1642345201396

Iată că așa pare să se rupă lanțul de iubire Toma-Simion, în ciuda încrederii învestite cu patos de către primarul Buzăului tinerei speranțe în politica românească, G. Simion, în urmă cu câțiva ani.

Readuc aminte buzoienilor că dl. Toma (omul care promite, dar nu face nimic), în 2019, vorbea foarte frumos de la „tribună” despre cât de onorat se simte că este alături de „românul” Simion și de cât de încântat este de inițiativele patriotice ale acestuia. FB IMG 1642345204406Astăzi, însă, primarul face stânga împrejur și zice că nu e tocmai în regulă să „descinzi” într-o primărie și să faci scandal, fie și o primărie condusă de un USR-ist.

Păi, cum Dle Toma, acum v-ați dat seama ca circul practicat de Simion de câțiva ani încoace aduce prejudicii ordinii și statului de drept? 

Sau poate că ați înțeles că aceste practici nu numai că sunt periculoase pentru România și pentru români, dar poate că vă și fură din voturi la viitoarele alegeri? 

Buzoienii văd lipsa de consecvență a primarului Toma și prin instabilitatea administrației locale în fiecare zi.” , declară președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here