Trei tineri au fost răniți după ce mașina pe care o conducea unul dintre ei s-a izbit de un autobuz al Trans Bus. Evenimentul a avut loc la coborârea de pe Podul Marghiloman, spre strada Horticolei. La volanul mașinii se afla un conducător auto începător. Autobuzul a fost avariat și nu va mai putea fi scos pe traseu în perioada următoare. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea autoturismul pe direcția strada Alexandru Marghiloman către bulevardul 1 Decembrie 1918, un tânăr de 18 ani din Mărăcineni, a intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un buzoian în vârstă de 39 de ani, pe direcția bulevardul 1 Decembrie 1918 către strada Horticolei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a altor două pasagere ale acestuia, două buzoience de 18 ani, cele 3 persoane au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.WhatsApp Image 2022 01 18 at 16.32.43 1În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here