Primăria și Sport Club Municipal Gloria Buzău invită copiii și adolescenții la prima acțiune organizată de secția „Sportul pentru toți”, acțiune ce are ca scop încurajarea sportului și a unui stil de viață sănătos, anunță Oana Matache, viceprimar al orașului Buzău.  

CUPA PRIMĂVERII – CROS – va avea loc marți 12 aprilie 2022, în Parcul Tineretului. Punctul de întâlnire este intrarea în parc, la 9.30. Pot participa copii de la 6 la 18 ani. Câștigătorii vor fi premiați la finalul crosului.

Coordonatoarea secției ,,Sportul pentru toți” și a crosului este Paula Ivan, ce în 1988, la Jocurile Olimpice de la Seul, a cucerit titlul olimpic la 1500 m, probă unde a stabilit un nou record olimpic și medalia de argint la 3000 m. Anul următor a câștigat medalia de aur la Campionatul European de la Haga la 1500 m și la Universiada de la Duisburg a obținut alte două medalii de aur. În 2000 i-a fost conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de ofițer și în 2004 a primit Ordinul Meritul Sportiv clasa I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here