Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc prezintă povestea unui tânăr inginer, care a ales să urmeze cursurile unității de învățământ, după ce a devenit inginer și masterand. 

Vrânceanul Mihai Adrian Sîmbotin este o fire dinamică și comunicativă, un elev îndemânatic și foarte conștiincios care a luat decizia de a urma programul de formare a maiștrilor militari din cadrul școlii noastre. Un îndemn la care a reflectat de-a lungul timpului și care s-a transformat într-o trăsătură de caracter este al celui care a fost ofițer, istoric, scriitor și artist, Winston Churchill: „Niciodată, niciodată, niciodată nu renunța!”.

Am devenit inginer în anul 2017, în urma finalizării studiilor de licență din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică -UPB, am continuat studiile superioare de masterat la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, iar în prezent sunt elev la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. Pasiunea pentru armată mi-a fost inspirată de către străbunicul meu, fost veteran de război, care adesea îmi povestea, cu trăire autentică, despre amintirile lui din acele timpuri istorice. Un exemplu demn de urmat. Această pasiune mi-a aprins dorința de cunoaștere și de implicare întru-un domeniu puțin cunoscut, dar plin de oportunități. Am optat pentru armele motoare de aviație și radiolocație, intrând la cea din urmă și pot spune că am întâlnit aici o nouă abordare a lucrurilor, echipă fiind cuvântul cheie pentru orice activitate din cadrul programului de școlarizare. , spune Mihai Adrian Sîmbotin. 

În viitor, după terminarea școlii, acesta va deveni maistru militar radiolocator și va asigura buna funcționare a sistemelor și echipamentelor de radiolocație, această armă fiind extrem de importantă la nivelul forțelor aeriene și având legătură directă cu zborul în sine.
Felicitări, Mihai! Suntem mândri de tine! , transmit oficialii unității de învățământ militar de la Boboc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here