UPDATE ora 8:00

În jurul orei 01:00 incendiul a fost localizat, au fost înlăturate posibilitățile de propagare, continuându-se cu acțiunile de stingere a incendiului până la această ora. La fața locului se află în prezent două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 pompieri.
Ca și pagube estimative, pana la acest moment s-au estimat ca fiind distruse 45 tone de polietilena granule, 50 tone de rumeguș și un utilaj industrial, toate acestea pe o suprafață de aproximativ 1500 mp într-o hală de 6000 mp.„, transmite Biroul de Presă al ISU.

*Știre inițială*

Un incendiu de amploare a izbucnit în această seară, la un depozit din Zona Industrială.

„În acest moment fața locului ard aproximativ 10 tone de rumeguș pe o suprafață de aproximativ 800 de mp, într-un depozit de cca. 6000 mp.

Printre forțele și mijloacele participante se numără 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțime, 1 autocisternă și o autospecială de descarcerare și peste 25 de salvatori.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău fac eforturi maxime pentru eliminarea în prima faza a posibilităților de propagare ale incendiului la vecinătăți, la comanda intervenției aflându-se Prim-Adjunctul Inspectorului Șef, dl. locotenent-colonel Pascu Mihail Loren.” , anunță Biroul de Presă al ISU Buzău.

Revenim cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here