Cu ocazia zilei de 1 iunie, la Buzău vor avea loc mai multe evenimente dedicate copiilor și tinerilor. De Ziua Copilului, parcurile din municipiul Buzău vor fi animate de o serie de ateliere de creație și activități sportive. 

De asemenea, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” va continua primul festival dedicat publicului tânăr din Municipiul Buzău. AN-TAN-TE se află anul acesta la a doua ediție și adună peste 40 de artiști și facilitatori din domeniul educațional. Festivalul AN-TAN-TE se desfășoară pe 4 și 5 Iunie în 3 locuri din oraș: Parcul Tineretului, Parcul Marghiloman și Bulevardul Nicoale Bălcescu.

Festivalul AN-TAN-TE debutează cu o pre-sesiune pe 1 IUNIE , alături de proiectul Școala din Parc.

Sărbătorim ziua copilului printr-o serie de activități educative și distractive în parcul Crâng, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în parcul Tineretului și parcul Marghiloman. Activitățile din parcul Crâng, de 1 iunie, sunt organizate împreună cu Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău și alți parteneri.

Pe lângă spectacolele invitate și activitățile propuse în cadrul festivalului vor exista și evenimente conexe, cursuri de educație prin teatru cu faciliatorii din Buzău, expoziție –Muzeul Itinerant Perpetuum Țăndărică, discuții Q&A cu artiștii invitați.

Festivalul AN-TAN-TE aduce în fața publicului buzoian spectacole de teatru pentru copii, spectacole de circ contemporan, spectacole de dans contemporan, ateliere practice, concursuri, treasure hunt-vânătoare de comori, concerte, muzică live, animatori pe picioroange, statui vivante, concursuri cu premii și multe surprize.

Nu uitați să salvați programul de mai jos pentru 1 iunie și pentru festivalul AnTanTe (4-5 iunie) și dați de veste! , este invitația lansată de viceprimarul Oana Matache. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here