Cătălin Moroșanu organizează la Buzău o gală de K1, evenimentul fiind sprijinit de Consiliul Județean. „Mortea din Carpați” a venit la Buzău pentru a da detalii despre ediția a 15-a a Dynamite Fighting Show, în cadrul unei conferințe de presă organizate alături de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.FB IMG 1653450073545Cap de afiș va fi lupta între legendarul campion francez Freddy Kemayo și românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea un super fight internațional. Florin Rambo Lambagiu este și el confirmat, și va avea un meci cu turcul Burak Unal. Vor fi 8 confruntări internaționale. În premieră, pe fight card, vom avea și un buzoian ( Andrei Andreescu), care a câștigat de curând Cupa Tellur și e de mare perspectivă. Va lupta cu Mădălin Mogoș. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor și va fi precedat de vizitele lui Cătălin Moroșanu în mai multe unități de învățământ buzoiene, unde va desfășura o campanie anti-bullying.

„𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒕𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒍𝒖𝒎𝒊𝒊, 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒖𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒄𝒂 𝒔𝒊 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒂𝒏𝒕𝒊-𝒃𝒖𝒍𝒍𝒚𝒊𝒏𝒈 – cele 3 elemente de bază ale 𝑮𝒂𝒍𝒆𝒊 𝑫𝒚𝒏𝒂𝒎𝒊𝒕𝒆 𝑭𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒉𝒐𝒘, ce va avea loc la 𝑩𝒖𝒛𝒂𝒖 𝒑𝒆 24 𝒊𝒖𝒏𝒊𝒆.

Consiliul Județean Buzău este coorganizator al acesteia, un eveniment sportiv inedit, cu participare națională și internațională, prin care se promovează kickboxing-ul.

Sportul înseamnă disciplină, respect, performanță, fiind totodată și o modalitate de promovare turistică. Această gală reprezintă o oportunitate de promovare a unor zone turistice din județul Buzău, dar are și o importantă componentă educațională.FB IMG 1653450076770Cătălin Moroșanu este cel care va merge pe 30 și 31 mai în 3 licee buzoiene (Pătârlagele, Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău) pentru a desfășura o campanie anti-bullying, ce are ca scop limitarea atitudinii negative între adolescenți și îmbunătățirea comportamentelor acestora.” , a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here