protest

Protest la București împotriva actualului șef al IȘJ Buzău, Geta Burducea. Circa 200 de oameni, profesori și părinți ai elevilor din județul Buzău, s-au adunat în fața Ministerilui Educației cerând analizarea situației în care se află învățământul buzoian, cu un general care nu a trecut nici unul dintre examenele la care a fost prezent pentru șefia instituției. Pe acest considerent, protestatarii au cerut schimbarea Getei Burducea de la vârful inspectoratului.
„Le mulțumim celor care au fost alături de noi astăzi la București. Peste 200 de persoane au strigat astăzi în fața Ministerului Educației ”JOS MEDIOCRITATEA DIN FRUNTEA IȘJ BUZĂU!”. La un moment dat am fost invitați în minister. Domnul ministru nu era, dar solicitările noastre au fost notate de o echipă formată din secretarul general de stat și doaman Liliana Preoteasa, director în minister. Ne-au spus că nu știu dacă se poate realiza numirea (cu delegație) a soției mele în funcția de inspector general, dar se poate ca doamnei Burducea să îi fie retrasă delegația”, a declarat Claudiu Voicu, soțul Ionelei Voicu, contracandida Getei Burducea, cea care a obținut la ambele concursuri organizate de minister rezultate mai bune decât cele obținute de GEta Burducea.

De altfel, IOnela Voicu este cea care a organizat acest protest în Capitală, ea precizând că o nouă acțiune în stradă urmează să aibă loc curând, în fața Inspectoratului Școlar Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here