Ziua Unirii Principatelor Române 2019. 24 ianuarie este declarată zi liberă de la Guvern, însă vestea s-ar putea să nu-i bucure pe bugetari!

Ziua Unirii Principatelor Române 2019. Data de 24 ianuarie reprezintă Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire, iar din 2017, aceasta este declarată, oficial, zi liberă nelucrătoare. Deoarece data de 24 ianuarie pică într-o joi, mulți s-au întrebat dacă Guvernul nu va lua și de această dată decizia de a face punte cu weekendul, decretând, astfel, ziua de vineri, 25 ianuarie 2019, zi liberă, pentru a se beneficia de o minivacanță de 4 zile.

Ziua Unirii Principatelor Române 2019. Însă, cu toate acestea, circulă informații potrivit cărora este posibil ca acest lucru să nu se întâmple de această dată, și că Guvernul refuză să acorde liber pe 25 ianuarie, scrie Romania TV.
Acest lucru nu ar fi de mirare, mai ales că anumite instituții au program normal de lucru pe data de 25 ianuarie. Spre exemplu, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor- Județul Sibiu va avea program normal de lucru în data de 25 ianuarie 2019, anunță reprezentanții instituției.

În 24 ianuarie, zi liberă, fiind sărbătoare legală, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și nici la Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple nu există programări online.

Ziua Unirii Principatelor Române 2019. Bugetarii ar rata prima minivacanță din 2019, după minivacanțele de Crăciun și de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here