paramedici_smurd
Patru persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident produs între un TIR și un autoturism, la ieșirea din Buzău spre Brăila.
Cele patru victime au fost transportate la spital cu multiple traumatisme, starea lor fiind gravă.

Accidentul s-a produs la ieșire din Buzău spre Brăila în momentul în care șoferul unui autoturism, un bărbat din Galați, ar fi efectuat o depășire neregulamentară , moment în care a intrat în coliziune cu un TIR.
„Conducătorul auto s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autotirul ce se deplasa din sens opus”,a declarat după accident subcomisar Cosmin Rădulescu, de la Poliţia Rutieră.
Victimele au fost duse de urgență la spital.
“Patru persoane au fost aduse la spital prezentînd multiple traumatisme la nivelul extremităţii cefalice, a membrelor superioare şi a toracelui. Toate victimele sînt conştiente, dar din cauza complexităţii leziunilor o să necesite o investigare mai atentă, probabil cîteva persoane vor ajunge la Bucureşti, ” a declarat dr Adrian Zoican medic de gardă la UPU. Potrivit unuia dintre pasagerii autoturismului, gălățenii își conduceau un prieten la aeroportul Otopeni, pentru a pleca în Anglia.
ÎN urma accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat mai multe zeci de minute iar circulaţia a fost deviată pe o rută ocolitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here