stalp-cabluri-electricitate

Update: Potrivit ultimului raport al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, la ora 12.00, 975 de familii din județ mai erau fără curent electric.

”Din cauza manifestării fenomenelor meteorologice deosebite caracterizate prin vânt s-au produs evenimente accidentale care au dus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor astfel:
– nr. linii electrice afectate parţial (LEA 20 kV) – 4;
– nr. linii electrice afectate total (LEA 20 kV) – 0;
– nr. localităţi nealimentate – 3;
– nr. posturi transformare nealimentate – 14;
– nr. de abonaţi nealimentaţi cu energie electrică – 975.
Comunele nealimentate cu energie electrică sunt: Lopătari (parţial), Brăieşti (parţial), Glodeanu Siliştea (parţial). S.D.E.E. Buzău şi A.I.S.E. acţionează cu 18 echipe mixte pentru remedierea incidentelor, deranjamentelor şi alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor”, se arată în comunicatul remis de CJSI Buzău.

Peste 1700 de oameni sunt fără curent electric în gospodării, joi dimineață, din cauza problemelor apărute la rețelele de tensiune, urmare a viscolului și zăpezii.
Astfel, localitățile nealimentate cu energie electrică sunt Brădeanu-parțial, Țintești,-parțial, Lopătari-parțial, Brăiești-parțial și Glodeanu Siliștea.
” Din cauza manifestării fenomenelor meteorologice deosebite caracterizate prin vânt s-au produs evenimente accidentale care au dus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor astfel:sunt afectate parțial 4 linii electrice, 26 de posturi de transformare nealimentate care au dus la nealimentarea a 5 local,ități”, se arată într-un comunicat remis joi de Comitetul Județean pentru Situații de urgență.
În total, sunt fără curent electric 1740 de abonați, iar 14 echipe de lucrători de la Electrica sunt pe teren și încearcă să remedieze avariile apărute urmare a viscolului și zăpezii din ultimele ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here