20130521 191319 2

 

În urma accidentului mortal din localitatea buzoiană Potoceni, din această după amiază provocat de primarul comunei Cernăteşti, Valerică  Şercăianu, 70 de familii au rămas fără alimentare cu curent electric, după ce stâlpul în care a intrat edilul cu maşina sa a fost distrus. În zonă s-au deplasat mai multe echipe de la Electrica Buzău pentru a remedia problema. ,, Se încearcă pentru moment alimentarea provizorie a celor 70 de familii. Noi sperăm ca în cel mult 30 de minute să fie reluată alimentarea cu curent în acea zonă. Urmează ca în următoarele zile să se treacă la definitivarea lucrării care este una de amploare în condiţiile în care trebuie montaţi în acea zonă alţi stâlpi de înaltă tensiune.,, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Electrica Buzău, Mihaela Lungu.

Reamintim, în această după amiază, primarul din Cernăteşti a accidentat mortal o tânără de 15 ani şi a rănit o altă fată de 16 ani după ce a efectuat o depăşire  fără să se asigure, a acroşat un autovehicul care depăşea la rândul său un autoturism care se pregătea să vireze la dreapta şi a lovit două fete de 15 şi 16 ani care se aflau în afara carosabilului, pe un trotuar în construcţie.

Din cauza vitezei, acul vitezometrului oprindu-se la 100 km /oră, maşina a intrat violent într-un stâlp de tensiune, pe care l-a scos complet din pământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here