elevi liceu
Cei mai buni elevi din județ vor fi premiați la sfârșit de an de Consiliul Județean. Premii în bani și diplome vor primi elevii cu rezultate notabile la concursurile școlare dar și profesorii care i-au îndrumat pe calea cunoașterii.
Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe masa de lucru a consilierilor județeni, în ședința ordinară a lunii decembrie, va fi supus aprobării proiectul de hotărâre potrivit căruia urmează să primească premii speciale elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

„În fiecare an, elevii buzoieni au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaionale. Anul școlar 204-2015 nu face excepție. S-au obținut un premiu II și o mențiune la olimpiadele internaționale, precum și 38 de premii I, II și III și mențiuni la olimpiadele naționale, organizate pe discipline de studiu”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre.

Potrivit documentului, locul II de la olimiada internațională ar urma să primească suma de 600 de lei, în timp ce pentru mențiune se va acorda cu 100 de lei mai puțin. Olimpicii naționali vor primi 500 de lei pentru locul I, 350 pentru locul al II-lea și 250 pentru locul al III-lea.

Bani ar urma să primească în cadrul aceluiași eveniment și profesorii care i-au pregătit pe elevii cu performanțe școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here