pensionari militari la protest puterea85 de pensionari militari (50 din Buzău şi 35 din Râmnicu Sărat) au plecat in capitală pentru a protesta în faţa sediului Guvernului nemulţumiţi de recalcularea pensiilor lor şi de modificările aduse Codului Muncii.

Militarii s-au strâns în Piaţa Eroilor, în jurul orei 9.00, iar în jurul orei 11.00, aceştia au plecat în marş către Palatul Victoria.

Pe traseul marşului, manifestanţii au strigat „Cinste lor, cinste lor, cinste poliţiştilor”, „Fără bani şi-aproape goi şi jandarmii sunt cu noi”, „Afară, afară cu mafia din ţară”, „Jos dictatorul”, „Nu vă fie frica, şi Băsescu pică”.

Potrivit jandarmilor, la protestul din Capitală participă aproximativ 2.500 de persoane. Reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate susţin însă că la protest sunt prezenţi aproximativ 6.000-7.000 de pensionari militari din Capitală şi din mai multe judeţe.

Protestul de astăzi este, de fapt, o continuare a celui din 24 ianuarie. Atunci, peste 2.500 de militari în rezervă au ieşit în stradă, din cauza aceloraşi nemulţumiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here