S-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina pe Aleea Industriilor din municipiu. Este isprava unui buzoian de 37 de ani care se va alege cu dosar penal. Şoferul amețit bine de aburii alcoolului a fugit de la locul accidentului, însă a revenit după o oră.

Seara trecută, aproape de miezul noptii, în Zona Industrială, câțiva copii care se jucau afară au văzut întreaga scenă: un Cielo, la volanul căruia se afla un buzoian de 37 de ani, circula cu viteză dinspre Drăgaică înspre bariera Brăilei, în momentul în care a zburat peste scuar și s-a răsturnat pe celălalt sens de mers, la doar câțiva metri de locul de joacă al micuților.

Șoferul s-a speriat atât de tare, încât a fugit imediat de la locul accidentului. A lăsat în urmă mașina cu roțile în sus și o sticlă de bere pe care abia apucase să o desfacă.

Dupa aproximativ o oră, şoferul a revenit la locul accidentului, iar în urma testării cu aparatul Dragger, a rezultat o concentrație alcoolică de 0.44 mg alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus de polițiști la spital, pentru preluarea de probe biologice. Circulația în zonă s-a desfășurat fără probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here