Echipe formate din polițiști, jandarmi și localnici au descoperit cadavrul bătrânei bolnave de Alzheimer de 65 de ani, din Căldărăști, care a fost dată în urmărire la nivel național după ce pe 24 aprilie a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Viorica Costea, diagnosticată cu Alzhaimer, ar fi fost luată la ocazie de un localnic și lăsată în Buzău în jurul orei 14.00. De atunci nu se mai știa nimic de ea.

Rudele femeii au cerut ajutorul Poliției, iar oamenii legii au dat-o în urmărire la nivel național. În paralel s-au desfăşurat acțiuni de căutare în Buzău dar și în zonele limitrofe. De asemenea, apropiații bătrânei s-au mobilizat și au distribuit un mesaj pe Facebook împreună cu fotografia femeii: „Vă rog distribuiti! Disparuta ieri (nr.miercuri) in jurul orei 14:00. A fost lasata de cineva in Buzau! Este de negasit! Costea Vasilica, 65 de ani! Orice share ne poate ajuta sa o gasim! Cine o vede sa anunte la cea mai apropiata sectie de politie!”

Trupul femeii se afla într-un canal de irigații, pe raza satului Odaia Banului, iar în urmă cu câteva minute a fost găsit de echipe mixte formate din poliţişti şi jandarmi.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii a survenit decesul femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here