La acest sfârşit de săptămână, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat şi reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Teleorman, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în perioada 21 – 23 octombrie a.c., bănuitul ar fi pătruns prin efracţie şi în timpul nopţii, în incinta a trei lăcaşuri de cult din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani.

Pentru probarea activităţii infracţionale a bănuitului, poliţiştii au efectuat o percheziţie la un imobil din municipiul Galaţi, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile că ar fi fost folosite la comiterea de infracţiuni.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la peste 4 000 de lei.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și ulterior a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activităţile au fost desfăşurate în colaborare cu polițiști din cadrul I.P.J. Galați și Brăila.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here