Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an a fost programată în data de 25 ianuarie. În cadrul ședinței, vor fi dezbătute probleme din domeniul Educației dar și un raport privind rezultatele campaniilor de inspecție sociale derulate în cursul anului 2015 de către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

Potrivit Prefecturii, la ședința de luni, va fi prezentat un raport privind măsurile întreprinse pentru asigurarea siguranţei unităţilor de învăţământ în primul semestru al anului şcolar 2015-2016 la nivelul judeţului Buzău, în baza „Planului teritorial comun de acţiune la nivelul judeţului Buzău pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar”. raportul va fi prezentat de inspectorul general al IȘJ Buzău, Wamsiedel Nela, de comandantul Poliției, Laurențiu Pantazi și de șeful Jandarmeriei, Florinel Micheten.

Raportul privind rezultatele campaniilor de inspecţie socială derulate în cursul anului 2015 de către Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Buzău va fi prezentat de directorul Mariana Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here