RADARE POLITIE ACTIUNE .avi.Still002
Un tânăr teribilist de 20 de ani din municipiul Buzău a ajuns în atenția Poliției după ce a furat o mașină și deși nu avea permis de conducere a plecat cu ea pe străzile orașului. Furtul a fost comis în noaptea de 11 spre 12 ianuarie și inițial a fost înregistrată în evidenţe cu autor necunoscut.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că folosindu-se de chei potrivite tânărul ar fi sustras autoturismul ce fusese parcat în zona Gării şi deşi nu deţinea permis de conducere s-a deplasat cu autovehiculul pe raza municipiului Buzău până în zona Spiru Haret unde l-a abandonat.
În urma analizării materialului probator administrat de poliţişti procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de tânărul de 20 de ani sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „furt calificat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faţă de suspect fiind luată şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here