rechizite

Doar o săptămână a mai rămas până la debutul noului an școlar. Cum zilele se scurg cu repeziciune și pregătirile sunt în toi. Părinții care au copii la școală sunt în această perioadă prinşi de febra cumpărăturilor.
Unii dintre ei caută deja rechizite, alții așteaptă să vadă ce le trebuie copiilor, lista cu necesarul pentru primele săptămâni de cursuri urmând a fi înmânate părinților de către cadrele didactice, după data de 14 septembrie, când începe școala.

Cei care lasă cumpărăturile rechizitelor după începerea școlii speră ca și prețurile să mai scadă/
Acum, la Buzău, prețul unui ghiozdan complet echipat pleacă de la 120 de lei şi poate să ajungă la 600 de lei, în funcţie de preferinţele copiilor. Dacă un copil preferă un ghiozdan inscripționat cu personaje din desene animate, atunci costul este mai piperat. La fel se întâmplă și cu caierele, coperțile, penarul și cu celelalte rechizite.
Cel mai ieftin caiet de matematică sau română costă 79 de bani. Unul de geografie, biologie sau muzică este 1 leu și 50 de bani, iar un bloc de desen, 2 lei. Pentru acuarele, părinții trebuie să plătească în jur de 10 lei şi alţi 15 lei pentru o trusă de geometrie. Un set de pixuri simple se poate cumpăra cu 4 lei, creioanele cu 3 lei. Un ghiozdan cât de cât rezistent are preţuri începând de la 40 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here