Cristi-VOicuFostul comisar-şef al Gărzii Financiare Buzău, Cristi Voicu, a încetat din viaţă, duminică, în urma unei grele și îndelungate suferinţe. Cristi Voicu a activat în cadrul Gărzii Financiare Buzău din anul 1991, iar din 2007 a condus instituţia din funcţia de comisar-şef. Pe 31 octombrie ar fi împlinit 51 de ani. Fostul comisar-şef era căsătorit şi avea doi copii. Cristi Voicu a fost apreciat ca fiind un excelent profesionist şi un om de o excepţională probitate morală.

Cei care l-au cunoscut îi vor putea aduce un ultim omagiu la locuința sa din strada Toamnei, nr 8 și apoi la capela Cimitirului „Dumbrava”.  Cristi Voicu va fi înmormântat miercuri, iar slujba va fi săvîrşită, cel mai probabil, la Biserica „Sfînta Parascheva”.
Cristi Voicu s-a născut la 31 octombrie 1963, în Buzău.  Clasele I-IV le-a studiat la Liceul Pedagogic, clasele V-VIII la Şcoala 1 şi liceul la Eminescu. Studiile universitare le-a urmat la la Facultatea de Economia Industriei şi Agriculturii din cadrul Academiei de Studii Economice. În 1991 a promovat examenul la Garda Financiară pentru funcţia de comisar debutant, trecând prin toate gradele şi funcţiile de comisar. În 2007 a fost numit  comisar-şef, până anul trecut când a decis să se retragă din viața publică din cauza problemelor grave de sănătate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here