Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au prins în flagrant un tânăr de 31 de ani, din localitatea Pârscov, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.
Poliţiştii au surprins pe cel în cauză, în timp ce a primit de la persoana vătămată, o tânără de 17 ani, din localitatea Cozieni, suma de 700 lei.
Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 18 – 28 ianuarie a.c., persoana vătămată ar fi fost ameninţată telefonic de către acesta, în scopul de a – i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta familiei sale mai multe fotografii şi filmări video, în care apare în ipostaze indecente.
De asemenea, în urma unei percheziţii la domiciliul bănuitului, au fost identificate mai multe materiale video cu valoare probatorie şi a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, un laptop.
Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here