picture_1976Astazi, la ora 12.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău lanseaza „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, eveniment ajuns la cea de-a VIII-a ediţie.

Evenimentul se va desfăşura la Galleria Mall şi vor participa şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisar-şef de poliţie Pantazi Laurenţiu şi ofiţeri specialişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii.

De asemenea, au răspuns invitaţiei de a participa reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău, Consiliului Judeţean, Primăriei municipiului Buzău, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ceilalţi parteneri ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău implicaţi în derularea activităţilor preventive.

Având în vedere că prima zi a „Săptămânii prevenirii criminalităţii” este dedicată prevenirii infracţiunilor de furt, evenimentul se va încheia cu un moment susţinut de actori de la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografie Bucureşti – Facultatea de Teatru, care vor „interpreta” principalele „profiluri” de persoane care comit infracţiuni de furt din locuinţe.

Activitatea se va desfăşura sub genericul „Alege viaţa – Alege siguranţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here