predaDeputatul PDL Cezar Preda a declarat astăzi în plenul Parlamentului, după discursul lui Victor Ponta privind mandatul României la Consiliul European, că această acţiune este un eveniment de campanie al USL şi că absenţa PDL este un protest faţă de cei care doresc scoaterea ţării din UE.
El i-a spus premierului Victor Ponta că această şedinţă a Parlamentului este o încercare de a-şi masca incompetenţa pe plan intern şi că acţiunea este un eveniment de campanie electorală a USL.
Victor Ponta şi USL doresc să transforme Parlamentul într-o filială a USL, un sediu de partid din care să dea indicaţii de partid„, a spus Preda.
El a arătat că după 6 luni, Guvernul Ponta este implicat sută la sută într-un război, nu cu sărăcia şi inflaţia, ci cu UE şi că „cei care s-au identificat, nu demult, cu Fidel Castro şi Che Guevara şi-au luat rolul în serios şi se luptă unul cu departamentul de stat al SUA şi altul cu UE„.
Absenţa noastră este un protest faţă de cei care doresc să scoată România din UE, faţă de cei care doresc să-şi subordoneze justiţia, mass-media şi toate componentele statului de drept care nu stau în poziţie de drept în faţa lor„, a spus Preda.
La şedinţa Parlamentului la care Victor Ponta a expus poziţia privind mandatul României la Bruxelles nu participă parlamentarii PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here