UPDATE: Încă două persoane au murit în accidentul de pe DN 10. În total, sunt 4 persoane decedate, toate din autoturismul Renault. De asemenea, un pasager din dubiță este rănit. Persoanele decedate sunt soț și soție, împreună cu alte două femei, care se aflau în autoturismul ce a pătruns pe contrasens din motive neelucidate încă.

UPDATE: Persoanele decedate sunt 2 femei de 65 și 82 de ani. Ele se aflau în autoturismul Renault condus de un bărbat de 71 de ani din Nehoiu. Se pare că Renault-ul a fost lovit frontal de o dubiță Mercedes, condusă de un tânăr de 18 ani.
În urma impactului, în afara celor două femei decedate, au fost rănite 3 persoane: șoferul de 71 de ani și un pasager din autoturism precum și un bărbat care se afla în dubiță.

UPDATE: Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului de pe DN 10. Este vorba despre pasageri din autoturismul Renault. De asemenea, alte 3 persoane sunt rănite: 2 din mașina mică și șoferul dubiței, implicată în accident.

Grav accident de circulație produs miercuri pe DN 10, pe Lunca Cislăului. Din primele informații, două autovehicule s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un autoturism marca Renault și despre o dubiță Mercedes. Se pare că pe contrasens a intrat șoferul Mercedes-ului, însă detaliile vor fi stabilite ulterior.
În urma impactului frontal, mașinile au ieșit de pe șosea. Potrivit Poliției, cinci persoane au fost rănite. Nu se știe la acest moment cât de gravă este starea victimelor. Se pare că sunt și oameni încarcerați în mașina mică, făcută praf în urma impactului.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here