Un grav accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază în punctul Crucea Comisoaiei. Două persoane și-au pierdut viața și alte 4 persoane, printre care si un copil dr 4 ani, au ajuns în stare gravă la spital în urma coliziunii puternice între două autoturisme.

Cele două mașini circulau pe sensuri opuse. La un moment dat, unul dintre șoferi a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât bucăți din cele două mașini au zburat la câțiva metri distanță.

În urma accidentului, mama copilului de 4 ani a murit pe loc, iar o altă persoană, un barbat ucrainian, a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor echipajelor de salvare.

Pentru scoaterea celorlalte persoane rănite dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Toate persoanele rănite au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Buzău, iar meficii fac eforturi să îi stabilizeze.

Medicii au decis ca micuțul de 4 ani să fie direcționat de urgenta către un spital din capitală, însă numai după ce va fi stabilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here