lemne3Accident grav la o școală din județul Buzău. Două eleve au fost rănite după ce o gramădă de lemne a căzut peste ele. Fetițele au ajuns de urgență la spital, iar polițiștii au început deja cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.

Elevele sunt în clasa a II-a la şcoala din localitatea Cernăteşti. În timpul unei pauze ele au mers să se joace lângă o grămadă de lemne, depozitate în curtea şcolii. Pentru că nu erau aşezate corespunzător, stiva de lemne s-a dărâmat şi le-a prins pe cele două copile sub ele.

Fetiţele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, una dintre ele fiind în stare destul de gravă

“Au fost aduse cu ambulanţa. Ambele au fost cooperante în momentul în care au ajuns la noi, una dintre ele are o fractură de gamba, iar celalată fractura toraco-abdominală. Amândouă sunt evaluate medical şi vor fi trimise la tomograf. Dacă situaţia o va impune, cea cu fractura toraco-abdominală va fi trimisă la Bucureşti”, a declarat Luminiţa Turcu, asistent-şef UPU Buzău.

Părinţii au aflat de nenorocire de la colegele fetelor.

“Eram acasă în momentul în care au venit în fugă câteva colege şi m-au anunţat. Când am ajuns eu erau la dispensar împreună cu învăţătoarea. A venit salvarea şi le-am adus la spital”, a declarat Mariana Daşu, mama uneia dintre fetiţe.

Cazul lui este anchetat atât de poliţiştii din Buzău cât şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here