UPDATE La U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost transportate 3 persoane, victime ale unui accident rutier. Este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, din Focșani, si cei doi copii ai săi, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani. Cele 3 victime au fost rănite usor, mămica a suferit o fractură la nivelul antebrațului stâng. Copilul în vârstă de 7 ani a suferit un traumatism toraco-abdominal iar cel în vârstă de 4 ani a suferit un TCC minor cu plagă deschisă parietală. La acest moment, cele trei victime sunt sub supraveghere medicală si în curs de investigații.

Potrivit polițiștilor, din primele date de la fața locului, accidentul de circulație s-a produs în urma unor coliziuni față-spate între 3 autoturisme care se deplasau dinspre București către Buzău și la volanul cărora se aflau următorii șoferi – un bărbat de 42 de ani din Vrancea, o femeie de 51 de ani din Vrancea și o femeie de 60 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina condusă de bărbatul din Vrancea, o femeie în vârstă de 33 de ani și 2 minori în vârstă de 3 respectiv 7 ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Stirea inițială: Trafic dirijat DN2E85, în localitatea Spătaru. Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident rutier în urma căruia s-ar părea că 3 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here