UDPATE

Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident. 

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de o șoferiță de 51 de ani, din Merei, pe direcția Merei către Lipia și un autovehicul special, care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 54 de ani, din Vernești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a altor doi ocupanți ai mașinii conduse de bărbatul de 54 de ani – un bărbat de 48 de ani, din Merei și o femeie de 75 de ani, din Tulcea. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre inițială

Traficul rutier a fost blocat pe DJ 203 G spre Monteoru, în urma unui accident rutier, anunță IPJ Buzău. În eveniment este implicată o ambulanță privată. 

Din primele date este vorba despre o coliziune între două autovehicule, se pare că sunt două persoane rănite.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

Revenim cu detalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here