carti

Tinerii liberali din Buzău au pus umărul timp de trei luni la derularea în bune condiții a proiectului ”SUntem români, citim românește”, vinery derulându-se ultima etapă din cadrul acestei acțiuni.
Campania promovată de TNL are drept scop trezirea interesului tinerilor din diaspora pentru limba și cultura română, prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, de cărți în limba maternă pentru a nu se pierde contactul cu limba, tradițiile și moștenirea națională. Acest proiect a presupus strângerea a cât mai multe volume de cărți pentru înființarea unor biblioteci în comunitățile românești din diaspora.
“Împreună cu tinerii din PNL Buzău am reușit, în această vară, să strângem aproximativ 2000 de volume pe care le vom transporta la București alături de alte organizații din țară. Ulterior, acestea vor fi inventariate, sortate și vor constitui fondul de carte al bibliotecilor pe care TNL le va înființa prin proiect pentru comunitățile românești din diaspora”, declară președintele TNL Buzău, Liviu Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here