flyerAcuzații dure lansate de liberali astăzi la adresa președintelul Consiliului Județean. Aceștia îl acuză pe Victor Mocanu că a organizat o campanie de denigrare  a lui Cristi Bîgiu.

Mai exact, cei din PNL susțin că mai multe persoane au împărțit azi-noapte prin oraș flyere care aduc un prejudiciu de imagine candidatului USL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Mai mult decât atât, aceștia i-au cerut public liderului PSD, Constantin Boșcodeală, să nu-l mai sprijine pe Mocanu în alegerile locale.

La aceste acuzații, președintele Consiliului Județean Buzău a răspuns printr-un comunicat de presă în care neagă toate aceste acuzații.

“Mă deranjează insistența cu care anumiți politicieni încearcă să se agațe de orice pentru a crea false evenimente într-o perioadă în care oamenii au nevoie de cu totul altceva. În repetate rânduri le-am cerut și i-am invitat public să se abțină de la scandaluri, măcar acum, în Săptămâna Mare, dar se pare că asta mai mult i-a întărâtat. Vă spun categoric că eu nu mă voi lăsa târât în lupta lor oarbă. Eu m-am poziționat până acum pozitiv și constructiv și încerc să nu ies din această linie.

Referitor la ce îmi pun politicienii în cârcă, va spun clar și răspicat că resping orice acuză de campanie murdară. Acest tip de activitate nu îmi este pe plac, în primul rând pentru că eu însumi am fost în poziția de a fi atacat astfel. În al doilea rând, sunt un om cu capul pe umeri, care știe că, fiind președintele Consiliului, având un mandat cu realizări și beneficiind de sprijinul categoric al social-democraților buzoieni, pornesc din poll-position în campania ce va începe în curând. Spun asta nu ca să ma laud, ci ca să subliniez că cel care are prima șansă nu face campanie murdara, ilegala, ci mai degrabă, aceia care doresc să îi subțieze sprijinul electoral. De fapt, curios sau nu, avem exemple recente în acest fel  chiar de la cei care acuză acum”, se arată în comunicatul președintelui Mocanu.

Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here