ambulatoriu spital interior
Acuzații de malpraxis la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Rudele unei femei de 40 de ani care a murit la nașterea celui de-al 12-lea copil acuză medicul care s-a ocupat de gravidă de malpraxis și spun că vor face plângeri la Poliție și la Colegiul Medicilor pentru ca astfel de greșeli să nu se mai repeta și alte mame să nu mai aibă de suferit.
Oamenii spun că femeia de 40 de ani a fost adusă sâmbătă după amiază la spitalul din Râmnicu Sărat, întrucât o luaseră durerile facerii. Avea acasă 11 copii, toți născuți natural iar femeia nu ar fi fost bolnavă vreodată, spun neamurile.
Ajunsă la spital, femeii din Slobozia Bradului (Vrancea) i-ar fi fost luată tensiunea, moment în care angajații spitalului s-au alarmat, anunțând o urgență medicală. Gravida avea tensiunea foarte mare, motiv pentru care a fost băgată imediat în sala de operație. După circa o oră, bărbatul povestește că a primit vestea venirii pe lume al celui de-al 12 copil, însă a primit totodată știrea conform căreia nevasta sa ar fi suferit o hemoragie.
La scurt timp, femeia a fost băgată din nou în operație, însă a decedat în urma unui stop cardio respirator, lăsând orfani 12 copii.
În fața unei asemenea situații, soțul femeii spune că va depune plângeri peste plângeri întrucât medicul care a avut-o în grijă ar fi greșit iar astfel de erori nu trebuie să se mai întâmple.
Conducerea Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demarat o anchetă în acest caz. Între timp, medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului femeii.
De asemenea, pe fir vor intra și polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here