accident
UPDATE: Potrivit primarului comunei BOrdesti, GHeorghe Tataru, soferul mort in accidentul produs duminica dupa amiaza la Ramnicu Sarat era consilier local in timp ce unul dintre raniti este viceprimarul localitatii, Adrian Gavrila. O a a doua persoana ranita este un barbat din Braila in varsta de 60 de ani. Adolescentul decedat in acelasi accident avea circa 14 ani si era nepotul consilierului local si al braileanului.

UPDATE: NUmărul morților în urma accidentului de la Râmnicu Sărat se ridică la 2. După adolescentul care a murit pe loc, o altă persoană, tot din Logan, a murit la scurt timp. DE asemenea, sunt 2 răniți în urma coliziunii dintr-un Logan și un autocar plin cu oameni. Una dintre victime este în stare critică.
Toate victimele sunt din județul Vrancea. Din autocarul care se îndrepta spre București dinspre Moldova nu a fost nimeni rănit, însă călătorii sunt în stare de șoc.

Grav accident la intrarea în Rîmnicu Sărat dinspre Focșani. Un autocar plin cu oameni care se îndrepta dinspre Moldova spre Capitală s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Din primele date, responsabil de accident ar fi șoferul autocarului care nu ar fi acordat prioritate LOganului, în momentul în care a încercat să intre în parcarea unui han.
În momentul impactului, Dacia Logan s-a făcut praf. Un adolescent a murit pe loc, de asemenea, cel puțin 2 oameni au fost răniți.
Toate victimele provin din Logan și sunt de fel din Vrancea.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here