adi mocanu
Adrian Mocanu reacționează la informațiile conform cărora alături de Marian Ghiveciu ar fi făcut anti-campanie lui Marcel Ciolacu, candidat și câștigător apoi al funcției de secetar al Biroului Permanent din Camera Deputaților.
Adrian Mocanu transmite prin intermediul unui comunicat de presă că votul său a fost pentru Marcel Ciolacu pe care îl consideră omul potrivit la momentul potrivit, referindu-se la noul mandat câștigat în funcția de secretar în Camera Deputaților.
Iată mai jos comunicatul de presă, integral, remis de deputatul Adrian Mocanu:
”In publicatiile locale a aparut de curand informatia ca as fi orchestrat un joc politic menit sa submineze candidatura colegului meu, deputatul Marcel Ciolacu, la functia de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor. Informatia respectiva este falsa si cel care a pus-o la dispozitia presei are interesul de a crea o mica diversiune in partid.
Votul meu de luni a fost pentru domnul Marcel Ciolacu si nu pentru altcineva. Fac aceasta precizare pentru ca opinia publica sa inteleaga ca intotdeauna mi-am dorit ca Buzaul sa fie bine reprezentat in structurile centrale, atat in cele administrative, cat si in cele politice si nu m-am abatut de la aceasta idee chiar daca au fost cazuri in care nu eram de aceeasi parte a baricadei cu unele nominalizari. In acest caz, am convingerea ca domnul Ciolacu este potrivit pentru pozitia de secretar. Este o functie pentru care avem nevoie de o persoana disciplinata, punctuala si capabila sa indeplineasca toate formalitatile birocratice care i se solicita. Colegul meu a demonstrat ca s-a achitat de toate sarcinile administrative pe care le-a avut si cred ca va fi un bun secretar si de acum inainte. Nu am avut niciun motiv sa ma impotrivesc candidaturii sale la votul pentru functia de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, pentru ca deputatul Marcel Ciolacu este, in acest caz, omul potrivit la locul potrivit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here