Află ce școli și clase au mai fost închise, în județul Buzău!

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 5 noiembrie 2020, următoarele decizii cu privire la unitățile de învățământ din județul Buzău:

  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la clasele a X-a D și a X-a C de la Colegiul Economic Buzău, până la data de 16.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la clasa a IV-a C de la Școala Gimnazială ”Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 11.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la Școala Gimnazială ”Vasile Cristoforeanu” din municipiul Râmnicu Sărat, până la data de 16.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Unguriu, comuna Unguriu până la data de 13.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la clasa a IX-a A, grupa 2 de la Colegiul Național ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din municipiul Buzău, până la data de 17.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2 la Școala Gimnazială nr. 1 municipiul Râmnicu Sărat, începând cu data de 06.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020.
  • reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2 la clasa a XI-a F, grupa 1 de la Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare” din municipiul Râmnicu Sărat, începând cu data de 06.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020.
  • reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2 la clasele Pregătitoare A și B, clasa a I-a A, clasa a VI-a D și clasa a IX Învățământ Profesional Tehnic de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din municipiul Râmnicu Sărat, începând cu data de 06.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020.

Pe de altă parte, în această după-amiază, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean a decis să propună Comitetului Județean pentru Situații de Urgență intrarea, începând de mâine, în scenariul roșu pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Buzău, după ce rata de infectare cu COVID la nivelul orașului a ajuns la 3.09 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, dacă și Direcția de Sănătate Publică va fi de acord cu propunerea I.S.J, toate cursurile de la nivelul unităților de învățământ din municipiul Buzău se vor desfășura exclusiv online, pentru cel puțin 14 zile. O decizie în acest sens urmează să fie luată azi sau mâine. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here