Crucea Roșie Buzău vine în sprijinul buzoienilor care au de suferit de pe urma măsurilor preventive impuse de autorități. Alături de alte fundații și asociații, vor fi distribuite alimente și produse de igienă persoanelor singure, fără aparținători, sau altor categorii vulnerabile.

„În contextul creat de situația de urgență PANDEMIA COVID 19 , în urma protocolului încheiat cu Instituția Prefectului, în colaborare cu autoritățile locale cu atribuții pe Departamentul Situațiilor de Urgență, voluntarii Crucii Roșii împreună cu Asociația Îmbunătățirea Vieții, Fundația Comunitară Buzău, Societatea explortorilor și Călătorilor Buzău anunță :

FORMAREA UNUI GRUP DE LUCRU prin care se urmărește :
– a se asigura aprovizionarea cu alimente de bază și produse de igienă a persoanelor izolate, vârstnice, fără aparținători, cu dizabilități , prin livrarea acestora la domiciliu ;
– a se veni în sprijinul persoanelor carantinate, autoizolate, singure, vârstnice care au nevoie de suport psihologic în această perioadă .
Cu sprijinul autorităților locale, a voluntarilor din Asociația ,, Îmbunătățirea vieții,, condusă de psiholog Paula Dorina Ispas, Societatea Exploratorilor și Călătorilor, condusă de Carol Lucian Georgescu, Fundația Comunitară Buzău reprezentată prin Aurelia Cășaru – director executiv și a mai multor voluntari deschidem două linii de ajutor în sprijinul buzoienilor din municipiu și județ.
Solicitările se pot face astfel :
– la numărul de telefon al Crucii Roșii Buzău
0238 – 714.961 , intre orele 10,00 – 15,00 sau
pe adresele de e-mail :
contact@fcbz.ro sau crucearosiebuzau@gmail.com ;

Psihologul de serviciu vă va răspunde la numărul de telefon 0743 157 044, iar livrarea de produse va avea loc între orele 8,00 – 15,00.
Tuturor celor ce doresc să ne sprijine prin donații le indicăm numărul de cont deschis la Banca Transilvania pentru această operațiune :
-RO 53 BTRL RON CRT 020 70 19 401
Cu sumele colectate vom asigura achiziționarea de materiale necesare persoanelor în dificultate : măști faciale, mânuși, dezinfectanți.”

CONTAȚI PE NOI !

CRUCEA ROȘIE FILIALA BUZĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here