bursa
Aviz celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Agricover caută spre angajare trei electricieni pentru bazele și silozurile din localitățile Zoița, Balta Albă și Râmnicu Sărat.
Cei care vor să se angajeze pe aceste posture trebuie să aibă minim o școală profesională-calificare electrician, să aibă o experiență de minim 2 ani pe o poziție similară și cunoștințe în domeniu atât practice cât și teoretice.
De asemenea, cei interesați trebuie să știe că vor avea următoaroarele responsabilități dacă vor ajunge să fie selectați de angajator: să pună în funcțiune instalațiile electrice din cadrul Bazei / Silozului, să întrețină și să repare instalațiile electrice, să remedieze defecțiunile care apar la tablourile de comandă ale instalațiilor electrice, precum și la aparatura de pornire a utilajelor și instalațiilor, săexecută lucrările de întreținere, revizie și reparație curentă la instalațiile de forță și iluminare, precum și la electromotoarele de acționare ale utilajelor și instalațiilor.
Cei care vor să obțină mai multe detalii despre angajările care se operează în această perioadă la Agricover pot suna la numărul de telefon 021.208.6722.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here