Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost prezent astăzi la evenimentul organizat în rondul din fața Gării Buzău, unde a fost amplasată o locomotivă Malaxa.

Autoritățile au sărbătorit 150 de ani de cale ferată la Buzău și, prin amenajarea unui planiglob, au ținut să evidențieze faptul că orașul Buzău este cel mai mare din Europa și al doilea din lume, situat exact la jumătatea distanței dintre Ecuator și Polul Nord.După eveniment, președintele PSD a transmis un mesaj pe facebook, făcând legătura între locomotiva din rond și… primarul Constantin Toma.

Primarul Constantin Toma este locomotiva de care Buzăul are nevoie! Energia sa pozitivă atrage oameni, proiecte de dezvoltare și imprimă o viziune modernă acestei comunități.

Adică exact ceea ce lipsește actualei guvernări, care rămâne prizonieră vechilor metode de acum 30 de ani!

Buzăul este astăzi un oraș prosper, unde 95% din toți banii care se strâng în Trezoreria locală sunt de la companii și doar 5% de la populație. La fel, noul sistem de management impus în administrația locală a făcut ca buzoienii să nu mai piardă timpul pe la ușile instituțiilor.

Imaginați-vă așa ceva la nivelul fiecărui municipiu al țării! Într-o țară în care ni s-a propus modelul mersului pe loc – că asta e traducerea mea a cunoscutului slogan PAS CU PAS – Constantin Toma este un tren express. Mă bucur cu orice prilej să mă încarc cu energia sa!

Îl felicit pe Tomiță și îl asigur că are tot sprijinul și susținerea mea. Sunt convins că buzoienii îi vor încredința pe 27 septembrie un nou mandat de primar, pe care îl merită din plin.” , a scris Marcel Ciolacu.

 

1 COMENTARIU

  1. O echipa jos palaria!! Noroc cu Malaxa unul dintre cei mai mari industriasi si afaceristi din Romania interbelica, ce vremuri…!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here