Al patrulea cutremur în două zile. Zona seismică Buzău se scutură puternic. Reamintim că sâmbătă, alte trei cutremure s-au produs tot în judeţul Buzău. În ultimii doi ani, în România s-au produs peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4. Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2.8 pe scara Richter s-a produs duminică în județul judetul Buzau 132.3km, la ora 21:15:25, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Asta după ce sâmbătă trei cutremure s-au produs, tot în judeţul Buzău. Două dintre ele au avut magnitudinea de 3,1.n nou cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 14:00, în județul Buzău, zona seismică Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a avut loc la adâncimea de 140,7 kilometri, în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (16 kilometri), Vălenii de Munte (23 de kilometri), Slănic (28 de kilometri), Întorsura Buzăului (33 de kilometri) și Boldești-Scăeni (39 de kilometri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here