Astazi in jurul pranzului pompierii de la ISU Buzau au fost alertati in legatura cu un incendiu care s-ar fi produs pe strada Cuza Voda din municipiul Buzau. Din fericire alarma sa dovedit a fi falsa insa chiar si asa interventia pompierilor nu a fost una lipsita de peripetii. Pentru a ajunge la locul indicat cei de la ISU au incercat sa intre pe mai multe strazi si au fost in imposibilitatea de a inainta din cauza autoturismelor parcate de o parte si de alta a drumului.
Ba mai mult unii pompieri au fost nevoiti sa se deplaseze in pas alergator catre imobilul din strada Cuza Voda desi, in cazul in care s-ar fi produs un incendiu, acestia nu puteau sa faca prea multe cu mainile goale.
Din fericire nu a fost vorba decat de ceva mai mult fum emanat de un horn aflat prea aproape de acoperisul unui imobil invecinat. Astazi s-a putut vedea insa destul de clar, ca in cazul unui incendiu de proportii, interventia prompta a fortelor specializate este ingreunata de autoturismele parcat aiurea pe toate stradutele ce duc catre centrul municipiului Buzau.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here