Alianţa România Dreaptă şi-a lansat astăzi candidaţii la Buzău. Sala Mare a Consiliului Judeţean s-a dovedit neîncăpătoare pentru cele peste 500 de persoane prezente. Evenimentul a fost deschis de către prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda care a afirmat că alegerile paralmentare vor fi o luptă grea, dar care cu siguranţă va fi câştigată de Alianţa România Dreaptă. Alegerile din 9 decembrie au fost comparate de Cezar Preda cu luptele sprtane. „Aţi văzut luptele cu spartani când 300 de oameni se opuneau unei armate de o sută de mii. Noi trebuie să ne luptăm pentru fiecare vot pentru că de noi depinde repornirea României, de noi depinde ceea ce va însemna România de mâine. Mie, Cezar Preda, nu mi-e ruşine cu ce am făcut în Parlamentul României, ba m-am luptat şi cu Zeus dacă am ştiut că am dreptate. Poate uneori am fost şi obraznic, dar nu m-am temut niciodată atunci când am ştiut că am dreptate”, a spus Cezar Preda.

Deputazul buzoian a vorbit şi despre bătălia pe care el o va duce în Colegiul 7, unde principalul său adversar este actualul viceprimar, Marcel Ciolacu. „Marea bătălie de la Buzău este alimentată şi de victor Ponta pentru că, spun el, i-am jignit mama după ce el a afirmat că mama sa l-a îndemnat să nus e certe cu Oprescu şi Antonescu. Eu cred că el a minţit pentru că orice mamă îşi îndeamnă copilul să nu se certe cu nimeni. Dar eu ştiu că ARD este o alianţă câştigătoare pentru că avem drept simbol inima, care este cel ami simplu simbol de transmis oricui. Eu ştiu că miile de buzoieni care îl iubesc pe Mihai Răzvan Ungureanu vor vota ARD, mii de tineri vor vota pentru Mihail neamţu care este un tânăr cu ambiţii”, a adăugat Cezar Preda. După discursul de încurajare, liderul PDL a trecut la prezentarea candidaţilor. Astfel  la Camera Deputaţilor, pe Colegiul 1 va candida Ion Coman, pe Colegiul 2 Gavriil Văsii, pe Colegiul 3 Georgian Calotă. Pe cel de-al patrulea Colegiu a fost desemnat actualul deputat Valeriu Alecu. Pe Colegiul 5 se va lupta Florina Stoian, fosta şefă a învăţământului buzoian, pe Colegiul 6 va candida un tânăr de 29 de ani, Ciprian Coman, iar pe Colegiul 7, liderul PDL Buzău, Cezar Preda. La Senat, în Colegiul 1 va candida Ioan Nastea, în Colegiul 2 fostul prefect Paul Beganu, iar în Colegiul 3 Raul Florescu.

La finalul prezentării, liderul PDL Buzău i-a îndemnat pe buzoieni să vină pe 9 decembrie la vot şi să aleagă pentru viitorul lor, şi nu pentru trecut. „Eu aş vrea ca românii să nu mai voteze pentru ce-a fost. Eu pe 9 decembrie voi merge la vot pentru a vota ce va fi pentru mine, pentru viitorul copiilor mei”, a încheiat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here