Prim-vicepreședintele organizației județene a PNL Buzău, consilier municipal râmnicean, avocatul Ionuț Iuga, a fost diagnosticat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către liderul liberal, care face un apel la persoanele cu care au intrat în contact, să se adreseze medicilor, dacă prezintă simptome specifice. 

Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimile zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice.

Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap.

Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident.

Sănătate multă vă doresc!

Aveți grijă de voi!” , este mesajul postat, în această după-amiază, de prim-vicepreședintele PNL Buzău, Ionuț Iuga, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here